مهاجرانی: ما این همه جشن ملی داریم، هالووین کجا بود؟ امانی: دشمن صهیونیستی به دنبال اختلاف‌افکنی میان ملت‌های منطقه است عراقچی: دیپلمات‌ها با اتکا به نیروهای مسلح در میدان‌ها حضور می‌یابند آیت‌الله جوادی آملی: ملت از مدیران و مسئولین، طهارت و پاکی می‌خواهند تأکید پزشکیان بر تکمیل خطوط و اتصال ایستگاه‌های قطار حومه‌ای اشتغال هم‌زمان احمدنیا در ۲ دستگاه دولتی بررسی شود سرلشکر موسوی: ورود مؤثر پدافند غیرعامل به برنامه‌ریزی‌های ملی ضروری است هشدار تهران به گروسی درباره ادعاهای هسته‌ای یاک ۱۳۰ مقدمه حضور سوخو–۳۵ در ایران است؟ سردار وحیدی: افزایش سرمایه اجتماعی در تعامل و ارتباط با مردم است دولت چقدر کسری بودجه دارد؟ پزشکیان: طرح‌هایی مانند انتقال آب از خلیج‌فارس بسیار پر هزینه هستند/ دولت به دنبال راه‌حل‌های پایدار و بدون تبعات منفی است آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود قالیباف: نه تسلیم می‌شویم و نه به اسارت در می‌آییم پزشکیان: حقوق و پاداش کارکنان براساس عملکرد پرداخت شود/ ضرورت کاهش هزینه‌ها

فرمانده ارتش: آمریکا پاسخ قاطعانه‌ای دریافت می‌کند

فرمانده‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: آمریکایی‌ها هربار که دست به جنایات زدند، پاسخ قاطعانه دریافت کردند و این بار هم به همین ترتیب خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۴ - ۰۲ تير ۱۴۰۴ - 2025 June 23
کد خبر: ۲۸۱۵۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ امیر سرلشکر امیر حاتمی، فرمانده‌کل ارتش جمهوری اسلامی ایران در ارتباط تصویری از قرارگاه مرکزی ذوالفقار با فرماندهان عالی‌رتبه ارتش مستقر در مناطق مختلف ضمن ابراز خداقوت به فرماندهان و آحاد رزمندگان ارتش و قدردانی از تلاش‌های صورت‌گرفته در جهت مقابله با رژیم صهیونیستی و گرامیداشت یاد شهدای این جنگ و آرزوی سلامتی برای مجروحان اظهار کرد: مأموریت‌های موفق شما در این مدت موجب شد دشمن درباره کار‌های خودش احساس موفقیت نداشته باشد به‌طوری که امروز مجبور شد سراغ مسئول اصلی این جنایات برود و او را مستقیماً وارد درگیری با جمهوری اسلامی ایران کند.

وی ادامه داد: ما در طول تاریخ انقلاب اسلامی و حتی پیش از انقلاب اسلامی، بار‌ها شاهد جنایت از طرف آمریکایی‌ها بوده‌ایم و این موضوع جدیدی نیست، در سال ۱۳۵۷ و در طول دوران دفاع مقدس به‌ویژه اواخر آن دوران، مکرراً شاهد ارتکاب جنایات توسط آمریکایی‌ها بودیم. آنان هربار که دست به جنایات زدند، پاسخ قاطعانه دریافت کردند و این بار هم به همین ترتیب خواهد بود.

فرمانده‌کل ارتش در ادامه ضمن پایبندی همیشگی ارتش به شعار "ارتش فدای ملت" یادآوری کرد: کار بزرگ مردم در روز جمعه و حضورشان در صحنه، مسئولیت ما را دوچندان کرد. ما سپاسگزار و قدردان این ملت بزرگ و بصیر هستیم و خالصانه و صادقانه محضر شریف همه ملت ایران عرض می‌کنم که ما امروز به شعار خود پایبندتر از گذشته‌ایم و از استقلال و تمامیت ارضی کشور و نظام مقدس جمهوری اسلامی که بزرگترین حامی استقلال و تمامیت ارضی کشور است، با تمام قوا، دفاع خواهیم کرد.

سرلشکر حاتمی با بیان اینکه "ما برای پیروزی خواهیم جنگید. "، گفت: ما شهادت را فیضی بزرگ می‌دانیم، اما الآن برای پیروزی می‌جنگیم. از فرماندهان و آحاد رزمندگان عزیز می‌خواهم با خلاقیت، ابتکار، قدرت و عقلانیت، طرح‌های ابلاغی قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء (ص) و قرارگاه عملیاتی ذ‌والفقار ارتش جمهوری اسلامی ایران را اجرایی کنند و مطمئن باشند که موجب افتخار ملت ایران و فرماندهی معظم کل قوا هستند و ان‌شاءالله نصرت الهی شامل حالمان می‌شود و پیروزی حاصل خواهد شد و این وعده قطعی خداوند متعال است.

در پایان این نشست، امیر دریادار سیدمحمود موسوی معاون عملیات ارتش، گزارشی از روند اقدامات و عملیات‌های انجام‌شده و در دست اجرای ارتش را به امیر سرلشکر حاتمی فرمانده‌کل ارتش ارائه کرد. / تسنیم

کلمات کلیدی: ارتش آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار